Известие

Collapse
No announcement yet.

Всичко за Алфа Ромео МиТо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ето малко тунинг новини докато чакамe QV:

http://auto.dir.bg/2009/06/26/news4675956.html

Lester с нов боди кит за Alfa MiTo

Италианскaтa тунер компания Lester преработи Alfa MiTo.
    Новият проект включва спортен боди кит, който предлага нови - предна броня, заден дифузьор, спойлер на предния капак и на покрива, странични престилки, странични въздушни отвори като при 8C Competizione. Също така италианските тунери са добавили - 18-цолови колела, обути в Yokohama гуми с размер 215/4018, окачване от H&R и изпускателна система от Inoxcar. Това, което Lester са пропуснали, е да преработят двигателя на Alfa MiTo.

"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
    Opel Astra J GTC

Comment

Еее,тези отвори на калниците са прекалено големи за там, и задната броня не завършва готино,нещо аз съм пас
      Alfa 155 1.7,1.8 ex
      Alfa 166 2.4 3 ex
      155 1.8 MY 95 sport

Comment

Всичко за Алфа Ромео МиТо

ЕЕЕЕЕЕЕе това МИТО го скъсаха от тунинг .......
        http://auto.dir.bg/2009/06/26/news4675956.html
        http://auto.dir.bg/2009/06/26/gallery4675956_5.html
        Attached Files
        Alfa Romeo 156 1.8TS '99

Comment

и ГТА-то няма да го правят... кофти ама какво да се прави.
          http://www.tuning.bg/avto-novini/i-a...ama-da-go-bade

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Супер много съм разочарован от тази новина! Така се бях зарадвал, че Алфа ще бъдат лидери поне в класа на Мини. Просто е тъпо за марка с толкова много спортна история и претенции да правят коли с по 250 коня, а да има по-бързи Рено Меган и Форд Фокус. Наистина дано размислят! Да пуснат поне 200 коньовия 1.8 Турбо.

А сега се сетих - дори Гранд Пунто Абарт има 160 коньов. Все си мисля, че Алфа трябва да са малко по-бързи!
            Last edited by Vesko84; d.m.y г., 23:27.
            2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
            ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
            sigpic

Comment

Е днес се убедих колко е вярна поговорката "Докато умните се наумувт, лудите се налудуват". Стоя на "Плиска" в 18.39, и изведнъж отгоре по посока "Орлов мост" се задава въпросното MiTo СА2635--. И вътре - руса кака. (Ако не ме лъже паметта, това беше тестовия екземпляр, и до преди една седмица се продаваше... не каката, MiTo-то ) Не че като го видях, ми взе акъла, ама си помислих че - първо, кризата е за балъците, и - второ - това си е женска кола ...

---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:25 ----------

Първоначално публикувано от reptli

убеден съм,че ако го засечеш някъде по улиците ще ти направи супер впечатление половината,които плуеха Митко след като го видяха на живо си промениха мнението
              sigpic
              Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

Днес го видях 2 пъти това бяло МиТо - първия път по обяд беше при КАТ в Изток и вечерта към 19ч. при Военния клуб. Май не се спира, ама го караше брюнетка втория път а първия - май мъж. Не мисля, че е типично женска кола, особено със 155 коньовия двг.
                2014: Deutschland über alles

Comment

Аз като го видях Миткото на снимка, помислих, че е не особено сполучливо. Като го видях наживо обаче разбрах, че е отвратително!
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от reptli
                    па че си говориме като го видиш в по-подходящ цвят миналата седмица до блока ми беше паркирано едно черно(има го в папараци)

по скоро е младешка кола колкото ще отива на руса мацка толкова ще ми отива и на мене
                    В тва има нещо вярно за младежкия момент. Не приляга много на улегнали типове с много мангизи които си търсят бърза кола, ама то за тях си има ферарита, мазератита и 8C-та, ама за някой млад ентусиаст 1.4 TurboBenzina ще му дойде добре. Пък и наистина зависи от цвета - аз съм се разминавал извън града с една червена и от далече го забелязах. Пък и отблизо ми харесва... За класа си е добре и отвън и отвътре - доста по-добре от гранде-то, колкото и да си приличат според Кларксън
                    Last edited by Sm0k; d.m.y г., 03:20.
                    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Аз преди време бях виждал едно червено карано от мъж, колата НЕ Е толкова женска колкото на някои хора им се струва.Мен лично ми допада, но стига да е с по-мощен мотор под капака На снимка и аз си казах че това май ще е кола за фризьори и за жени, но на живо като я видях си промених мнението.
                      ALFA Romeo - The Car You can test drive for the rest of Your Life
                      sigpic

Comment

ще падна от смях, тия наще направиха и дънки Мито! имат си и сайт! ето линка с информацията! Коя друга марка имат дънки? а? питам!

Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Alfa Romeo - MiTo 1.4 MultiAir - Progression: Цена - от 15 700 евро
                          По-нагоре в стълбицата седи турбо версията, чиято цена започва от - 17400 евро, но при нея мощността вече достига завидните 135к.с. В по-късен етап се очаква и версията - Quadrifoglio Verde, която ще има - 170к.с., под предния капак, но за сега не се съобщава базовата цена. Премиерата на фамилията - Multiair , ще бъде на 14-ти септември, а продажбите ще започнат още този месец, в някои страни членки на Евросъюза.
                          Рекламата в подписите е забранена.

Comment

Първоначално публикувано от blacksnoopy
                            Alfa MiTo Quadrifoglio Verde - 170 коня, турбо, MultiAir -> 4,8/100 разход
                            Е все пак ще доживеем прословутите мултиеъри . Сега ми е интересно, как ще се движи QV-то с турбинката и 170-те коня Вероятно хората, на които фаровете на тая кола им вадят очите могат да са спокойни... подозирам, че вече ще и виждат само стоповете
                            Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                            Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Ето и новината в Automedia: http://news.automedia.bg/read/7841.html
                              156 SW '02

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD
                                4,8/100, да бе да Не вярвайте на заводските норми на разход, знаете добре че винаги ги занижават. Колкото до мултиер технологията дълбоко се съмнявам, че ще е толкова революционна.
                                Не са чак толкова занижени. Моята 12 годишна 1.4-ка, миналата седмица измина 100 км градско в София (ходил съм на работа сутрин и съм се прибирал следобед в обичайните часове) със 10.8 литра - мисля, че точно толкова пише в книгата. Дори и да са занижени не е с много, просто зависи с какъв стил на каране е измерено. Е със сигурност ще дадат число близко до минималното, но това не значи, че е непостижимо. Ако са написали, че гори 4.8, едва ли ще гори 7.8
                                А за Митото - и да не е 4.8, 5 да е или 5.5 (извън града естествено) - пак доста добре за QV със 170 коня мощност. Какъвто и да е разхода тоя мултиеър все нещо трябва да прави, след като са похарчили толкова пари да го измислят, така че подобрение в мощността и в разхода може да се очаква от тия мотори със сигурност

Comment

Working...
                                X